Welkom bij 0492 advocaten

0492 Advocaten is een handelsnaam waaronder
Renda van der Weele (kvk nr: 61427225) en
Nicole Elias-Boots (kvk nr: 54867118)

voor eigen rekening en risico de rechtspraktijk uitoefenen.

0492 Advocaten is een toegankelijk laagdrempelig kantoor gevestigd in Helmond. Naast deskundig advies en bijstand kunt u rekenen op betrokkenheid, transparantie en daadkracht.

Uw belangen staan centraal.

Wij verlenen advies en bijstand op het gebied van strafrecht, huurrecht, arbeidsrecht en sociale zekerheid

Wilt u meer weten over de kosten?
Klik dan hier.

link
Genoemde advocaten hebben zich op de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten geregistreerd:
  • mevrouw mr N.C.A. Elias – Boots staat geregistreerd op arbeidsrecht, huurrecht en sociaalzekerheidsrecht (en sociale voorzieningen, volksverzekeringen, werknemersverzekeringen);
  • mevrouw mr R.C. van der Weele staat geregistreerd op strafrecht, sociale zekerheid en huurrecht.
Op grond van deze registratie zijn zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerdhoofdrechtsgebied.

0492 Advocaten is een handelsnaam waaronder
mw. mr. N.C.A. Elias-Boots (kvk nr: 54867118; BTW nr: NL001843141B65) en
mw. mr. R.C. van der Weele (kvk nr: 61427225; BTW nr: NL001753585B96)
voor eigen rekening en risico de rechtspraktijk uitoefenen.

Dit zijn wij

mr. N.C.A. (Nicole) Elias-Boots

Ik ben geboren en getogen in Limburg en heb gestudeerd in Nijmegen, afstudeerrichting strafrecht. Tijdens mijn studie heb ik stage gelopen in een penitentiaire inrichting en bij de familiekamer van het (voormalig) Gerechtshof Arnhem. Maar uiteindelijk ben ik vanaf 2000 aan het werk gegaan in een hele andere juridische richting: het arbeidsrecht, huurrecht en het sociale zekerheidsrecht. Ik ben betrokken en gedreven om voor u als klant een goed resultaat neer te zetten. Ik denk oplossingsgericht. Mijn focus? Dat u als klant na afloop van een zaak met een goed en tevreden gevoel mijn kantoor uitloopt.

mr. R. (Renda) van der Weele

Ik ben opgegroeid in Middelburg en heb gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Leiden, afstudeerrichtingen strafrecht en civielrecht. Ik werk sinds 1998 als advocaat met de focus op het strafrecht, sociaal zekerheidsrecht en het huurrecht. Ik geloof in een no-nonsense aanpak waarbij ik een laagdrempelige, persoonlijke en snelle communicatie belangrijk vind. U kunt uw zorgen over uw zaak bij mij kwijt in de wetenschap dat uw zaak met mijn ervaring en deskundigheid zakelijk en professioneel behandeld wordt waarbij een optimaal resultaat voor u altijd het doel is.

link

Kosten

Eerste gesprek gratis
Uw eerste gesprek met ons is gratis. Dus kom liever te vroeg dan te laat. Met een preventief advies, kunnen wij vaak voorkomen dat uw probleem groter wordt. Bovendien staat het u vrij om daarna geen gebruik te maken van verdergaande juridische hulp.

Advocaatkosten ná het eerste gratis gesprek
Besluit u ná ons eerste gratis gesprek dat u onze juridische hulp nodig heeft? Dan brengen wij voor onze vervolgwerkzaamheden advocaatkosten in rekening. De hoogte van die kosten is afhankelijk van uw situatie:

  • U heeft een rechtsbijstandverzekering
  • U heeft geen rechtsbijstandverzekering, een laag inkomen en geen of weinig vermogen: u komt in aanmerking voor gefinancierde rechtshulp;
  • U heeft geen rechtsbijstandverzekering en een hoger inkomen en/of vermogen: u betaalt een uurtarief van € 190,- exclusief BTW.

Overige kosten?
Naast de advocaatkosten voor onze vervolgwerkzaamheden, kunt u te maken krijgen met overige kosten, waaronder bijvoorbeeld griffierecht.

  • Wij bestaan 1 jaar!

    0492 Advocaten bestaat sinds 1 november alweer 1 jaar. We zijn trots op hoe wij afgelopen jaar ons nieuwe kantoor hebben neergezet. Ook in de toekomst zullen we deze positieve focus vast blijven houden.  We hebben op deze dag even het werk aan de kant gelegd en tijdens de lunch genoten van dit speciale moment….

link

Contact

0492 Advocaten

Steenovenweg 5
5708 HN Helmond

T: 0492 – 791 040
F: 0492 – 472 672
E: nicole@0492advocaten.nl
    renda@0492advocaten.nl
    info@0492advocaten.nl

Routebeschrijving (pdf)